Hoi, ik ben Femke!

Een grafisch ontwerper met een passie voor mooie producten, een goed boek en lange wandelingen. Met mijn ontwerpen hoop ik de wereld een beetje mooier te maken.

Even voorstellen

Mijn naam is Femke Hopma, geboren in 1990 en een ontwerper in hart en ziel. Na mijn studie grafische vormgeving ben ik in 2012 begonnen als designer bij Drukwerkdeal.nl. Samen met mijn collega’s ontwerp ik campagnes, nieuwsbrieven en pagina’s voor de website. Ook ben ik af en toe voor de camera te vinden om het DWDklaslokaal te presenteren.

Al sinds jongs af aan ben ik bezig met tekenen, knutselen en verhaaltjes verzinnen. Om mezelf te stimuleren om naast mijn baan ook creatief bezig te blijven ben ik in 2016 met Femke blogt begonnen. Op dit blog deel ik leuke DIY projecten, klusprojecten in huis en natuurlijk een heleboel inspiratie om je creativiteit een boost te geven.

Naast mijn baan bij Drukwerkdeal.nl begon ik ook steeds meer ontwerpen in opdracht te maken. Heel erg leuk om te doen en ik krijg er heel veel energie van als ik een ontwerp precies naar wens kan opleveren. Daarom heb ik me in februari 2020 officieel ingeschreven bij de KvK.

Met Femke Ontwerpt help ik je graag met een ontwerp op maat. Van zakelijk drukwerk tot geboorte- en trouwkaarten, ik help je graag om jouw wensen te vertalen naar een ontwerp die aansluit bij jouw ideeën.

“Love what you do and do what you love. Don’t listen to anyone else who tells you not to do it. You do what you want, what you love. Imagination should be the center of your life.”

Ray Bradbury

Mijn favorieten

Naast ontwerper ben ik een echte boekenwurm, ben ik veel in de natuur te vinden en ontdek ik graag nieuwe landen. Mijn ultieme vakantie is, samen met mijn man, al wandelend door the middle of nowhere trekken met een tentje en backpack.

Verder fotografeer ik graag, doe ik een poging om gitaar te leren spelen en duik ik regelmatig de keuken in om iets zoets te bakken. In 2017 werd ons nieuwbouwhuis opgeleverd en ik ben dan ook graag bezig om hier een fijn thuis van te maken.

Femke fotografeert
Femke woont
Femke wandelt
Femke bakt
Femke Japan
Femke kampeert

Contact

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op.